Evenementenlogistiek
Neem contact met ons op
Donau 90-92
2491 BC Den Haag

info@utsabbink.nl
070 - 336 73 00
Aanvraag
offerte-op-maat
Neem contact
met mij op

Een kortdurende activiteit waar heel veel logistiek aan te pas komt: dat noemen wij evenementenlogistiek. Of het nu een concert, festival, veiling, beurs of verkiezing betreft: samen met UTS Abbink komt het goed. We maken vooraf een helder en uitgekiend plan, brengen alle benodigdheden van A naar B en helpen desgewenst met het in- en uitpakken en monteren.

Tijdens de verkiezingen vertrouwt de gemeente Rotterdam sinds jaar en dag op UTS Abbink. En wij vinden dat nou echt een voorbeeld van een toffe logistieke puzzel: op één dag op heel veel locaties duizenden stemhokjes klaarzetten, operationeel maken en ’s avonds weer ophalen. De logistiek verantwoordelijke beheert en stuurt alles aan met een smartphone: waar de zestig chauffeurs zich bevinden, waar welke stemhokjes staan, etc. Dankzij UTS Abbink is kortom aan alles gedacht.

“Organiseert u een concert, festival, veiling, beurs of verkiezing? Samen met UTS Abbink komt het goed!”

Onze ervaring met UTS Abbink

 • “Wij hebben al ruime ervaring met UTS, ook deze interne verhuizing liep weer uitstekend.”

  Marcel Soonieus – GDF SUEZ E&P Nederland, Zoetermeer
 • “Prima werk verricht tijdens de verhuizing.”

  Rob Oostermeijer – Fokker, Hoofddorp
 • “Betrouwbaar, ter zake kundig en gemotiveerd.”

  Aukje Elzenga – Gemeente Den Haag
 • “De verhuizing is volgens verwachting verlopen, met voor elke – verwachte en onverwachte – uitdaging een passende oplossing. En alles binnen de gestelde tijdsplanning, geweldig!”

  Dick Kool – Inter IKEA Systems, Delft