Nieuws
Aanvraag
offerte-op-maat
Neem contact
met mij op

Als logistiek innovatief bedrijf zijn wij continu in beweging. Hier lees je het laatste (vakinhoudelijk) nieuws, ontwikkelingen en verhalen over UTS Abbink, de logistieke branche en meer.

 

Twee keer genomineerd voor de MobiliteitsAward!

MobiliteitsAward Bereikbaar HaaglandenWie maakt er nou écht het verschil in betere mobiliteit? De MobiliteitsAward Haaglanden en Rijnland zet bedrijven in de spotlight die voorop lopen als het gaat om minder verkeer in de stad en meer milieuwinst. Dit jaar is de APC Groep maar liefst twee keer genomineerd! Stem jij voor ons? Dat kan TOT 19 NOVEMBER. De jury weegt het aantal online stemmen mee in het oordeel, dus jouw stem is belangrijk voor ons!

Categorie logistiek: APC Groep

Jaap Kooistra: “We merkten dat we, op weg naar de bouwplaats in het stadscentrum, zelf vaak met andere leveranciers richting de klanten reden. Zo was de levering een colonne van inventaris en bouwmaterialen. Door slim te denken en met de klant te overleggen, konden we een gecombineerde vracht maken en zodoende spits-mijdingen realiseren. Dat betekent: met minder vrachtwagens rijden en buiten de spits leveren. We zien nu al dat dat 40 tot 50% minder ritten betekent. En wat dat voor de drukte en het milieu betekent, mag duidelijk zijn!”
Bekijk de video en stem: https://mobiliteitsaward.nl/stem/logistiek/

Categorie innovatie: APC Groep

André van Herk, al jaren een bekende naam in de logistiek, maakt zich sinds 1991 druk over milieu en mobiliteit. In de categorie ‘Innovatie’ is hij nu met zijn APC Groep genomineerd voor de Mobiliteitsaward. André: “Bij alles wat ik heb gedaan en doe, heb ik twee zaken hoog in het vaandel staan: betaalbaarheid en het milieu. Dat lukt door te innoveren, steeds efficiënter te worden. Dat vergt een constante aanpak van je medewerkers en klanten meekrijgen in die verandering. En dat lukt door de voordelen ervan te laten zien. Aantonen hóe die efficiëntere aanpak beter werkt. Ons nieuwe doel? Emissievrij worden! Begin 2018 gaan we met onze elektrische wagens rijden.”
Bekijk de video en stem: https://mobiliteitsaward.nl/stem/innovatieve-aanpak/

 

Onze ervaring met UTS Abbink

 • “Wij hebben al ruime ervaring met UTS, ook deze interne verhuizing liep weer uitstekend.”

  Marcel Soonieus – GDF SUEZ E&P Nederland, Zoetermeer
 • “Prima werk verricht tijdens de verhuizing.”

  Rob Oostermeijer – Fokker, Hoofddorp
 • “Betrouwbaar, ter zake kundig en gemotiveerd.”

  Aukje Elzenga – Gemeente Den Haag
 • “De verhuizing is volgens verwachting verlopen, met voor elke – verwachte en onverwachte – uitdaging een passende oplossing. En alles binnen de gestelde tijdsplanning, geweldig!”

  Dick Kool – Inter IKEA Systems, Delft