Nieuws
Aanvraag
offerte-op-maat
Neem contact
met mij op

Als logistiek innovatief bedrijf zijn wij continu in beweging. Hier lees je het laatste (vakinhoudelijk) nieuws, ontwikkelingen en verhalen over UTS Abbink, de logistieke branche en meer.

UTS ABBINK GEKOZEN TOT ERKENDE PROJECT VERHUIZER VAN HET JAAR!

Erkende Project Verhuizer 2018

Verhuisbedrijf UTS Abbink uit Den Haag is bekroond met de prijs en titel Erkende Project Verhuizer van het Jaar. De award werd uitgereikt op maandag 28 mei 2018 tijdens de jaarlijkse vakbijeenkomst van de Erkende Project Verhuizers. Directeur Erwin Bouman ontving, uit handen van EPV voorzitter Eric Sens, de prestigieuze EPV AWARD 2018.

Volle inzet

De prijs onderscheidt het verhuisbedrijf, dat in de afgelopen 12 maanden het meest overtuigend scoorde op diverse aspecten van de klanttevredenheid, waaronder kwaliteit, vakmanschap, klantgerichtheid en flexibiliteit. De prijs is vooral een aanmoediging van het team verhuismedewerkers. Zonder hun volle inzet is het behalen van deze onderscheiding niet mogelijk.

Klanten vormen de jury

Klantwaardering vormt de basis voor de score. Klanten beoordelen de dienstverlening van hun verhuizer op 15 aspecten en zetten deze voor iedereen zichtbaar op internet. De onderscheiding wordt vervolgens uitgereikt aan de Erkende Project Verhuizer die het beste scoort na weging van individuele klantwaardering en het aantal reviews. Dat is in 2018: UTS Abbink.

Erwin Bouman: “De titel Erkende Project Verhuizer van het Jaar is vooral een erkenning voor de kwaliteit en inzet van ons volledige verhuisteam. Van verhuizer tot planner en van binnendienst tot accountmanager, iedereen werkt als team aan een zakelijke verhuizing. Wij feliciteren onze medewerkers dan ook van harte met de titel Erkende Project Verhuizer van het Jaar 2018!”

Over UTS Abbink

UTS Abbink is dé innovatieve bedrijfsverhuizer voor de regio Zuid-Holland. Voor elke logistieke uitdaging heeft UTS Abbink de juiste mensen, expertise, flexibiliteit, ervaring en capaciteit.

En deze video laat zien waarom UTS Abbink gekozen is tot Erkende Project Verhuizer van het jaar! : 

 

Onze ervaring met UTS Abbink

 • “Wij hebben al ruime ervaring met UTS, ook deze interne verhuizing liep weer uitstekend.”

  Marcel Soonieus – GDF SUEZ E&P Nederland, Zoetermeer
 • “Prima werk verricht tijdens de verhuizing.”

  Rob Oostermeijer – Fokker, Hoofddorp
 • “Betrouwbaar, ter zake kundig en gemotiveerd.”

  Aukje Elzenga – Gemeente Den Haag
 • “De verhuizing is volgens verwachting verlopen, met voor elke – verwachte en onverwachte – uitdaging een passende oplossing. En alles binnen de gestelde tijdsplanning, geweldig!”

  Dick Kool – Inter IKEA Systems, Delft