Voor elke logistieke uitdaging een oplossing

Van bedrijfsverhuizingen tot (spoed)opslag: voor elke logistieke uitdaging heeft UTS Abbink de juiste mensen, expertise, flexibiliteit, ervaring en capaciteit. En dat is een hele geruststelling. Want hoe groot, gevoelig of omvangrijk uw vraag of opdracht ook is: met UTS Abbink weet u zeker dat aan elk detail wordt gedacht, uw medewerkers altijd ongehinderd door kunnen en de hele operatie u geen minuut extra tijd kost.3 JAAR OP RIJ
ERKENDE PROJECTVERHUIZER VAN HET JAAR!

UTS Abbink is (voor het derde achtereenvolgende jaar) uitgeroepen tot Erkende Projectverhuizer van het jaar, gebaseerd op de resultaten van een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek. Het geeft aan dat we bij onze klanten het afgelopen jaar opnieuw het hoogst scoorden op de toetsingsgronden zoals kwaliteit, vakmanschap, klantgerichtheid en flexibiliteit.

EPV Award 2020
De trotse operationeel directeur Robert Olijslagers ontving de EPV AWARD uit handen van Patrick van Rooyen, EPV bestuurder van de Organisatie voor Erkende Verhuizers, branchevereniging van de Nederlandse verhuisbranche.

8.7 gemiddeld

286 beoordelingen

97% aanbeveling

Annelies

 uit Rotterdam geeft ons een 9

"Fijn dat ik even bij de opslag mocht komen kijken. De verhuizers die op de afgesproken datum kwamen, waren flexibel en dachten mee over plekken waar dingen te zetten. Ook een kleine reparatie is dezelfde dag nog uitgevoerd."