André van Herk wint Oeuvre Award Mobiliteitsmanagement!

Zijn jarenlange inzet voor betere bereikbaarheid van de regio’s Haaglanden en Rijnland wordt beloond…Want na een prachtige carrière waarin slimme logistiek de rode draad was – én is – ontving ‘onze’ André van Herk maandagavond 20 november de Oeuvre Award Mobiliteitsmanagement. Met recht een kroon op zijn werk en tomeloze inzet om de regio Haaglanden en Rijnland beter bereikbaar te maken.

http://utsabbink.nl/wp-content/uploads/2016/12/MobiliteitsAward-Bereikbaar-Haaglanden.png

Voor de allereerste keer werd de Oeuvre Award uitgereikt. En wie anders dan André van Herk zou de terechte eerste winnaar kunnen zijn? Want met zijn logistieke alleskunners – de B.V’s UTS Abbink, Djinny en Ucility – heeft hij zich jarenlang ingezet om de regio Haaglanden en Rijnland beter bereikbaar te maken. Door altijd een stapje verder te denken en te kijken, zetten zijn bedrijven de toon op het gebied van logistieke innovatie. En niet alleen bedrijfsmatig, óók zijn medewerkers plukken de vruchten van die slimme mobiliteit.

Ambassadeur

Vanuit zijn rol als ambassadeur van Bereikbaar Haaglanden in Wassenaar en Den Haag spreekt André met succes andere werkgevers en ondernemers aan om ook aan de slag te gaan met het onderwerp. Zijn boodschap is duidelijk: “De wegen in en rond Den Haag zijn vol. Meer auto’s passen er niet bij. Vanuit die gedachte werken we. Zijn we bijvoorbeeld betrokken bij een bouwproject middenin de stad, dan zorgen we er dus voor dat er zo min mogelijk vrachtwagens buiten spitsuren het centrum in rijden. Kwestie van slim plannen en alle toevoer van verschillende leveranciers combineren in één auto. Dat scheelt tientallen wagens per dag.”

Over Bereikbaar Haaglanden en Rijnland

Bereikbaar Haaglanden en Rijnland is een initiatief van VNO-NCW West, de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, Duurzaam Den Haag, TLN en evofenedex en maakt onderdeel uit van het programma Beter Benutten Haaglanden. Doel is een betere bereikbare regio door een efficiënter gebruik van wegen, het OV en het fietsnetwerk, in combinatie met het verbeteren van de voorzieningen en het inzetten van slimme beleids- en gedragsmaatregelen. Hierdoor wordt het werkgevers en werknemers gemakkelijker gemaakt om op een andere manier en/of op andere tijden te reizen. Kijk ook op www.bereikbaarhaaglanden.nl en www.ga3.0.nl voor meer informatie.

Opvallende zaken

Sterk verhaal