Van 277 beoordelingen beveelt 98% ons aan

met een totaal gemiddelde beoordeling van 8.7

Alle beoordelingen:

8

mevrouw

 uit Den Haag

Samenwerking met accountmanager verliep erg goed. Afspraken werden op tijd nagekomen.

- November 12, 2020, 2:38 pm

9

Martijn

 uit Rotterdam

De verhuizing is zeer goed verlopen. Bij zowel de intake als de verhuizing werd professioneel gehandeld en werd meegedacht met onverwachte situaties.

- November 11, 2020, 12:50 pm

10

mevrouw Ingeborg

 uit Rijswijk

Uts levert vroegtijdig verpakkingsmateriaal waardoor wij in alle rust de voorbereiding konden doen. Op de verhuisdag was het voltallige team van UTS voor de afgesproken tijd al in huis. Met de giraffe lift was binnen 2 uur alles uit de woning. We hadden een langere reistijd af te leggen maar om 14.00 stond alles netjes in de nieuwe woning Incl. opbouw en aansluiten van apparatuur. We hoefde tot die tijd zelf niets te doen. We konden de middag gebruiken om al een groot aantal dozen uit te pakken. Heb al meerdere verhuizingen zelf gedaan maar dit was de meest ontspannen verhuizing ooit.

- November 8, 2020, 4:51 pm

10

Maureen

 uit Etten-Leur

Altijd prettige, meedenkende en snelle service vanuit UTS. Zowel de collega's op kantoor als de uitvoerende medewerkers zijn stuk voor stuk nette, hardwerkende mensen. Over het algemeen ook inzet van dezelfde medewerkers, dus die leren je bedrijf kennen en vergen steeds minder begeleiding.

- October 30, 2020, 11:27 am

8

heer

 uit Schaijk

Prima verhuizers en meedenkend in oplossing.

- October 30, 2020, 11:09 am

9

heer Herwig

 uit Den Haag

Al vele jaren draai ik projecten met UTS Abbink. Veiligheid hebben ze hoog in het vaandel. Regelmatig checken we de kosten door middel van verschillende offertes en tenders en in veel gevallen komen ze er zeer goed uit. Gedegen, goed onderbouwd. Fijn bedrijf, fijne mensen.

- October 28, 2020, 3:57 pm

10

Michelle de Snaijer

 uit Zoetermeer

Wat een top verhuizers. Zeer goede samenwerking en deskundigheid. Als wij nog een keer verhuizen zullen wij weer UTS Abbink inschakelen

- October 16, 2020, 11:50 am

10

Sandra

 uit Zoetermeer

Bureau werd netjes en vakkundig naar de plek gebracht! Perfect!

- September 11, 2020, 11:48 am

10

A.

 uit Zoetermeer

Wij hebben onze kantoormeubelen door UTS Abbink professioneel laten reinigen. Weer als nieuw. Bijzonder fijn bedrijf om zaken mee te doen. Denken mee, staan klaar, niets is teveel.

- September 3, 2020, 2:18 pm

10

peter

 uit Rotterdam

UTS Abbink heeft een prima prestatie geleverd en 4 dagen eerder klaar dan in de planning was opgenomen. We hebben prima gewerkt met de projectleider en voormannen!. Mijn complimenten hoe alles is verlopen.

- August 18, 2020, 7:50 pm

10

Mce Gordijn Blok

 uit Rotterdam

Zoals ik al zei zeer professioneel flexibel vakkundig Harde werkers en niets is teveel Enorm klantgericht Heeft mij in ieder geval een vertrouwd en veilig gevoel gegeven Ze geven wat ze beloofd hebben komen hun afspraken na Ze verstaan hun vak

- August 18, 2020, 2:51 pm

10

mevrouw a van megen

 uit Zoetermeer

Vriendelijk, werken hard, was zwaar maar zonder zuchten! Top!

- August 18, 2020, 12:15 pm

8

Sander

 uit Leiden

Offerte aangevraagt m.b.t. verplaatsing zware apparatuur. Na snelle aanlevering en afhandeling was de opdracht in zeer korte tijd ingepland en uitgevoerd.

- August 10, 2020, 2:00 pm

9

Michel

 uit Assen

Goed project waar los van wat verbeterpunten naar volle tevredenheid opgeleverd is.

- June 24, 2020, 11:44 am

7

heer

 uit Den Haag

planning, communicatie en de samenwerking gaan goed

- June 23, 2020, 10:03 am

8

Marloes Trovato

 uit Den Haag

Goede service en snel geregeld. Behulpzame verhuizers

- June 18, 2020, 12:48 pm

10

Linda

 uit Rotterdam

Vanaf het eerste telefonische contact tot aan de werkzaamheden van de verhuizers. Communicatie helder; zij doen wat zij beloven! Professionele en vriendelijke verhuizers. Denken met je mee. Kortom, een aanrader.

- June 17, 2020, 7:56 am

9

jeffrey

 uit den haag

de communicatie met UTS verloopt altijd soepel en de verhuizers zijn altijd vriendelijk.

- June 17, 2020, 7:09 am

8

mevrouw Buiting

 uit Zwolle

We hebben gewerkt met een groep vakkundige verhuizers en IT-ers. Zij hebben in alle "rust'" de verhuizing laten plaats vinden en overbodig meubilair afgevoerd. In overleg was er veel mogelijk.

- June 3, 2020, 12:41 pm

9

heer R. Servaas

 uit Heinenoord

Wij zijn met ons bedrijf vanuit 3 panden met kantoren en werkplaatsen naar 1 nieuw pand verhuisd. Zowel de projectbegeleiding als de verhuizing is voor ons naar volle tevredenheid verlopen. De samenwerking verliep prettig en de communicatie was duidelijk. De profesionele houding zowel tijdens de voorbereding als de uitvoering hebben onslaten zien dat verhuizen echt een vak is.

- June 2, 2020, 7:50 am

8

Esther

 uit Rotterdam

De vele malen dat ik met UTS Abbink heb gewerkt zijn naar volle tevredenheid verlopen. Bij aanvragen van de werkzaamheden wordt alles duidelijk met elkaar doorgenomen. UTS zal bij enige twijfel of controle bellen naar de klant om geen extra tijd op de dag zelf te verliezen. In mijn geval komt er vaak nog werk bij, er is nog nooit nee verkocht.

- May 22, 2020, 5:56 am

8

heer Willem Blaak

 uit Heinenoord

Vanaf eerste contact een goed gevoel dat men weet wat er gevraagd wordt en dat men de expertise in huis heeft om een bedrijf te verhuizen. Veel zaken waren door ons al voorzien, maar om het echt goed te stroomlijnen, daar heeft het projectmanagement ons heel goed bij geholpen. Ook toen vanwege de corona de planning werkelijk ondersteboven ging, kon UTS schakelen, meedenken en organiseren.

- May 15, 2020, 9:15 am

9

Audrey

 uit Rotterdam

Juiste en correcte medewerkers bij UTS.

- May 12, 2020, 12:39 pm

10

Remco

 uit Schiphol

Vriendelijk en keurig aanwezig op afgesproken tijdstip. Project ging door tussenkomst van resp onze makelaar roerende zaken en Rohde & Grahl dus vooral met veel vragen niet te maken zoals hieronder. De 2 medewerkers van UTS hebben prima gehandeld.

- May 12, 2020, 11:40 am

8

Ton Bakhuis

 uit Rijswijk

Goed

- May 12, 2020, 10:40 am