Van 286 beoordelingen beveelt 97% ons aan

met een totaal gemiddelde beoordeling van 8.7

Alle beoordelingen:

10

heer Richard

 uit Zoetermeer

Verhuizing ging heel soepel. De 3 verhuizers waren vriendelijk, hadden verstand van zaken, waren snel en gingen zorgvuldig met de spullen om.

- February 24, 2021, 7:20 pm

10

Arjen

 uit Den Haag

Vakkundig. Op tijd. Komen afspraken na. Goede prijs kwaliteitverhouding.

- January 25, 2021, 5:28 pm

9

Erwin

 uit Noordwijkerhout

Verhuizing is zeer professioneel aangepakt en uitgevoerd door een goed gemotiveerd team.

- January 21, 2021, 10:48 am

10

Stijn

 uit Rotterdam

Niets is te gek, altijd snel, vriendelijk en meewerkend.

- January 4, 2021, 10:51 am

9

Ditte

 uit Rotterdam

Denken mee in het verhuisproces, snel. Nette en beleefde verhuizers. Alles was zo verhuisd zonder stress en schade.

- December 21, 2020, 1:37 pm

9

familie Nieboer

 uit Nootdorp

Het was mogelijk om een week voor de verhuizing nog wat spullen te muteren, dank! Alles is volgens afspraak en planning verlopen.

- December 21, 2020, 10:03 am

8

Helen

 uit Rotterdam

Nvt

- December 18, 2020, 8:22 pm

9

Annelies

 uit Rotterdam

Fijn dat ik even bij de opslag mocht komen kijken. De verhuizers die op de afgesproken datum kwamen, waren flexibel en dachten mee over plekken waar dingen te zetten. Ook een kleine reparatie is dezelfde dag nog uitgevoerd.

- December 8, 2020, 8:44 am

10

heer Staal

 uit Leidschendam

Overzichtelijke offerte, komen afspraken na en denken mee en oplossing gericht. Compliment voor de uitvoerders.

- December 7, 2020, 7:22 am

8

mevrouw

 uit Den Haag

Samenwerking met accountmanager verliep erg goed. Afspraken werden op tijd nagekomen.

- November 12, 2020, 2:38 pm

9

Martijn

 uit Rotterdam

De verhuizing is zeer goed verlopen. Bij zowel de intake als de verhuizing werd professioneel gehandeld en werd meegedacht met onverwachte situaties.

- November 11, 2020, 12:50 pm

10

mevrouw Ingeborg

 uit Rijswijk

Uts levert vroegtijdig verpakkingsmateriaal waardoor wij in alle rust de voorbereiding konden doen. Op de verhuisdag was het voltallige team van UTS voor de afgesproken tijd al in huis. Met de giraffe lift was binnen 2 uur alles uit de woning. We hadden een langere reistijd af te leggen maar om 14.00 stond alles netjes in de nieuwe woning Incl. opbouw en aansluiten van apparatuur. We hoefde tot die tijd zelf niets te doen. We konden de middag gebruiken om al een groot aantal dozen uit te pakken. Heb al meerdere verhuizingen zelf gedaan maar dit was de meest ontspannen verhuizing ooit.

- November 8, 2020, 4:51 pm

10

Maureen

 uit Etten-Leur

Altijd prettige, meedenkende en snelle service vanuit UTS. Zowel de collega's op kantoor als de uitvoerende medewerkers zijn stuk voor stuk nette, hardwerkende mensen. Over het algemeen ook inzet van dezelfde medewerkers, dus die leren je bedrijf kennen en vergen steeds minder begeleiding.

- October 30, 2020, 11:27 am

8

heer

 uit Schaijk

Prima verhuizers en meedenkend in oplossing.

- October 30, 2020, 11:09 am

9

heer Herwig

 uit Den Haag

Al vele jaren draai ik projecten met UTS Abbink. Veiligheid hebben ze hoog in het vaandel. Regelmatig checken we de kosten door middel van verschillende offertes en tenders en in veel gevallen komen ze er zeer goed uit. Gedegen, goed onderbouwd. Fijn bedrijf, fijne mensen.

- October 28, 2020, 3:57 pm

10

Michelle de Snaijer

 uit Zoetermeer

Wat een top verhuizers. Zeer goede samenwerking en deskundigheid. Als wij nog een keer verhuizen zullen wij weer UTS Abbink inschakelen

- October 16, 2020, 11:50 am

10

Sandra

 uit Zoetermeer

Bureau werd netjes en vakkundig naar de plek gebracht! Perfect!

- September 11, 2020, 11:48 am

10

A.

 uit Zoetermeer

Wij hebben onze kantoormeubelen door UTS Abbink professioneel laten reinigen. Weer als nieuw. Bijzonder fijn bedrijf om zaken mee te doen. Denken mee, staan klaar, niets is teveel.

- September 3, 2020, 2:18 pm

10

peter

 uit Rotterdam

UTS Abbink heeft een prima prestatie geleverd en 4 dagen eerder klaar dan in de planning was opgenomen. We hebben prima gewerkt met de projectleider en voormannen!. Mijn complimenten hoe alles is verlopen.

- August 18, 2020, 7:50 pm

10

Mce Gordijn Blok

 uit Rotterdam

Zoals ik al zei zeer professioneel flexibel vakkundig Harde werkers en niets is teveel Enorm klantgericht Heeft mij in ieder geval een vertrouwd en veilig gevoel gegeven Ze geven wat ze beloofd hebben komen hun afspraken na Ze verstaan hun vak

- August 18, 2020, 2:51 pm

10

mevrouw a van megen

 uit Zoetermeer

Vriendelijk, werken hard, was zwaar maar zonder zuchten! Top!

- August 18, 2020, 12:15 pm

8

Sander

 uit Leiden

Offerte aangevraagt m.b.t. verplaatsing zware apparatuur. Na snelle aanlevering en afhandeling was de opdracht in zeer korte tijd ingepland en uitgevoerd.

- August 10, 2020, 2:00 pm

9

Michel

 uit Assen

Goed project waar los van wat verbeterpunten naar volle tevredenheid opgeleverd is.

- June 24, 2020, 11:44 am

7

heer

 uit Den Haag

planning, communicatie en de samenwerking gaan goed

- June 23, 2020, 10:03 am

8

Marloes Trovato

 uit Den Haag

Goede service en snel geregeld. Behulpzame verhuizers

- June 18, 2020, 12:48 pm