Opslag

Wij bieden opslag op pallets, in containers en opslag in inpandige multifunctionele archief- en magazijnruimte. Tevens hebben wij de beschikbaarheid voor 5.000 m² afgesloten buitenterrein. Onze opslagpanden zijn geconditioneerd door middel van automatische regulering van temperatuur en luchtvochtigheid en uitgerust met elektronische beveiliging tegen inbraak en een brandmeldingssysteem.

Expertise

containeropslag inladen

Containeropslag

Veilig uw goederen opslaan in een opslagcontainer? Wij bieden opslag in 20’, 25’ en 40’ containers. Uw opslag wordt inpandig opgeslagen in onze volledig geautomatiseerde containerterminal, welke bovendien beveiligd- en geklimatiseerd is.

multifunctionele magazijnruimte

Multifunctionele archief- en magazijnruimte

Abbink UTS biedt op diverse flexibele oplossingen voor de opslag van kleine- en grote volumes. Voor korte- en voor langere termijn. U heeft 24/7 inzicht in uw opslag en u betaalt alleen voor datgene dat u in gebruik heeft.

palletopslag

Palletopslag

Heeft u een tijdelijk of permanent ruimteprobleem om uw voorraad op te slaan? Wilt u maximale benutting van de beschikbare ruimte, zowel in oppervlakte als in hoogte? Wij zorgen dat uw goederen keurig opgeslagen wordt.