Containeropslag

Veilig uw goederen opslaan in een opslagcontainer? Wij bieden opslag in 20’, 25’ en 40’ containers. Uw opslag wordt inpandig opgeslagen in onze volledig geautomatiseerde containerterminal, die bovendien beveiligd en geklimatiseerd is. Containeropslag is zeer efficiënt: de handling wordt geminimaliseerd tot 1 x inladen en 1 x uitladen.

Capaciteit voor 1.200 containers

Met behulp van onze sideloader of autolaadkraan kunnen wij de containers op ieder gewenst moment op uw adres plaatsen, zodat er makkelijk geladen en/of gelost kan worden. Doordat de handling geminimaliseerd is tot 1 x inladen en 1 x uitladen is de kans op beschadiging en vermissing beperkt. Wij hebben een capaciteit voor 1.200 containers.

Volledig geautomatiseerde containerterminal

Uw container staat inpandig opgeslagen in een volledig geautomatiseerde containerterminal welke 24/7 elektronisch beveiligd is tegen inbraak en voorzien is van een brandmeldingssysteem met directe doormelding naar de meldkamer van de brandweer. De temperatuur en vochtigheid in de containerterminal worden automatisch gereguleerd.

Abbink UTS is de vaste opslagpartner van o.a.:

  • Belastingdienst
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Gemeente Rotterdam
  • Hello Housing
  • Vepa/Drentea

Meer weten over onze containeropslag?

Heeft u een (bijzondere) opslaguitdaging? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op