Palletopslag

Heeft u een tijdelijk of permanent ruimteprobleem om uw voorraad op te slaan? Wilt u maximale benutting van de beschikbare ruimte, zowel in oppervlakte als in hoogte? Wij zorgen dat uw goederen keurig opgeslagen worden in onze 24/7 beveiligde palletopslag faciliteiten. Abbink UTS biedt palletopslag van 1 tot 10.000 palletplaatsen.

Tijdelijk of permanente opslag

Abbink UTS biedt kant en klare oplossingen voor organisaties die te maken hebben met een tijdelijk of permanent ruimteprobleem. Palletopslag is de meest traditionele wijze van opslag en is uitermate geschikt voor bulkopslag zoals partijen, voorraden, of onderdelen.

Palletstellingen

Palletstellingen zijn ‘vrij’ in te richten naar gelang de omvang en soort van de opgeslagen goederen. Voor vrijwel alle soorten goederen hebben wij ruimte in onze warehouses. Voor korte of lange termijn en van kleine tot grote hoeveelheden, wij zorgen dat uw goederen keurig opgeslagen worden in onze palletopslagfaciliteiten. Praktisch en efficiënt zodat uw kosten minimaal en beheersbaar zijn. En met transport in eigen huis zijn uw goederen altijd direct beschikbaar.

Aanvullende dienstverlening

Ook bieden wij aanvullende dienstverlening zoals het beheer van goederen, ontvangst/afgifte, ompakken en repareren. Op onze locatie is permanent loodspersoneel aanwezig die op afroep beschikbaar zijn. Ook hebben wij, op locatie, de beschikking over diverse hulpmaterialen (heftruck, rolcontainers, dollies en verpakkingsmaterialen).

Abbink UTS is de vaste opslagpartner van o.a.:

  • CWTL
  • Europees Parlement
  • Europese Commissie
  • Versaflex
  • Werkse

Meer weten over onze opslagmogelijkheden?

Heeft u een (bijzondere) opslaguitdaging? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op