Services

Abbink UTS biedt de totaaloplossing voor alle zakelijke verhuizingen! Of het nu gaat om de voorbereiding bij een zakelijke verhuizing, de logistiek, het ophangen van o.a. whiteboards door onze handyman, het veilig en netjes wegwerken van de ICT-bekabeling of het schoon opleveren van de nieuwe werkplek. Wij denken aan ieder detail.

Expertise

handyman services

Handyman

Abbink UTS heeft een eigen handymanservice (24-uurs service), zij verzorgen allerhande werkzaamheden ter afronding van een verhuizing maar voorzien ook in preventief onderhoud. Benieuwd wat onze handymen nog meer kunnen?

ICT werkplek reiniging

ICT

Ons uitgangspunt? Als er verhuisd wordt, mogen uw medewerkers en ICT daar geen last van hebben. Dat betekent dus: op vrijdag je computer afsluiten en op maandag ongestoord verder kunnen werken in het nieuwe pand. We bereiden elke klus nauwgezet voor.

Logistiek

Logistiek

Voor ieder logistiek vraagstuk bieden wij een passende oplossing. Abbink UTS beschikt over haar eigen op- en overslagcentrum (HUB) – waar goederen worden opgeslagen – en eigen distributienetwerk.

Projectmanagement

Projectmanagement

Een bedrijf verhuist gemiddeld eens in de 7 jaar, wij doen het dagelijks. Wij stellen de kennis en ervaring aan u beschikbaar die wij de afgelopen decennia hebben opgebouwd.