Workspace

Feit: mensen werken lekkerder, gezonder én productiever op een schone, en verzorgde werkplek. Zeker bij flexplekken telt het, dat o.a. toetsenbord, stoel en bureau uitnodigend schoon zijn.

Ons workspace team, die VCA en NEN3141 gecertificeerd is, pakt werkplekken grondig aan. Hierbij wordt gelet op de aspecten hygiëne, cable management en veiligheid.

Expertise

aankoppelen en afkoppelen

Aan- en afkoppelen ICT

U boekt tijdwinst met ICT-verhuizers die geroutineerd zijn in het af- en aankoppelen van alle bekabeling. Uw medewerkers kunnen meteen weer aan het werk na de verhuizing.

werkplek aankoppelen en afkoppelen

Cable management

Kabel-spaghetti van telefoon-, en computerkabels? Loshangende snoeren zien er niet alleen onverzorgd uit maar zorgen ook voor de ophoop van stofnesten. Met cable-management worden de kabels netjes in de kabelgoot weggewerkt.

ICT reiniging

ICT en werkplek reiniging

ICT-werkplekken behoren tot de categorie bacterieel meest vervuild. Met een speciale (halfjaarlijkse) deep-clean-behandeling wordt de werkplek inclusief de ICT-voorzieningen bacterie-onvriendelijk gemaakt. Zeker op flexwerkplekken is deze behandeling

ICT Reiniging

Stoelen APK

Voor bureaustoelen passen we dieptereiniging compleet toe (thermische reiniging met behulp van hoge druk en stoom). Met een speciale dieptereinigingsmachine worden de gestoffeerde delen van de bureaustoel gereinigd.

NEN3140 keuring

NEN3140 Keuring

De NEN3140 keuring is een onafhankelijke Nederlandse normering die alle belangrijke eisen voor laagspanning installaties en elektrische arbeidsmiddelen bevat en wordt in de regel periodiek (jaarlijks) herhaald ter voorkoming van incidenten (brand en/