Verhuizen

Abbink UTS biedt de totaaloplossing voor alle zakelijke verhuizingen! Kantoren, magazijnen, archieven, laboratoria, fabrieken, ziekenhuizen, scholen; we durven gerust te zeggen dat voor Abbink UTS geen klus te groot of te ingewikkeld is. Of het nu gaat om het verpakken, transport of opslag van goederen, aan alles is gedacht.

Expertise

Laboratorium verhuizen

Bedrijf verhuizen

Iedere bedrijfsverhuizing – groot of klein – valt of staat met een goede voorbereiding. De projectleider van Abbink UTS adviseert, ondersteunt en begeleidt uw organisatie bij het maken van de juiste keuzes.

Industrieel verhuizen

Industrieel verhuizen

Abbink UTS heeft een jarenlange ervaring in industriële verhuizingen, zowel in binnen-en buitenland. Deze projecten verzorgen wij inclusief het regelen van de benodigde ontheffingen, vergunningen en engineering voor een veilige en correcte uitvoering

Kunst verhuizen

Kunst verhuizen

Uw kunstcollecties geeft u toch niet aan zomaar iemand mee? Cultuurinstellingen, ondernemingen en particulieren bieden wij Art Services UTS. De werkzaamheden worden verzorgd door gekwalificeerde en ervaren Art handlers.

Laboratorium verhuizen

Laboratorium verhuizen

Een Laboratorium verhuizing vraagt om een speciale aanpak. De combinatie van enerzijds grotere, zwaardere instrumenten en testopstellingen en anderzijds zeer gevoelige en kostbare apparatuur, kwetsbaar glaswerk en kleine instrumenten.

project verhuizen

Project verhuizen

Iedere projectverhuizing – groot of klein – valt of staat met een goede voorbereiding. Om een verhuizing tot een succes te maken is het van belang dat er een gedegen voorbereiding plaats vindt.

School verhuizen

School verhuizen

Schoolvakanties! Voor Abbink UTS hét seizoen van schoolverhuizingen. Maar hoe kun je voorbereid zijn op een schoolverhuizing? Dit valt-of-staat met een duidelijk verhuisplan. Wij helpen je hier graag bij.

Allround chauffeur bij Abbink UTS

Zorg verhuizen

Abbink heeft een jarenlange ervaring op het gebied van verhuizingen binnen de zorg. Hieronder valt het o.a. het verhuizen van (onderzoeks)apparatuur, steriele voorraden, bedden, laboratoria, medische archieven en complete zorginstellingen.

Downloads

Succesvol en stressvrij verhuizen met uw organisatie? Download hier onze White papers. Wilt u na lezing van een White paper meer weten? Neem dan contact met ons op.

Verhuizen op projectniveau

Dit zijn de 5 belangrijkste succesfactoren voor Facility Managers

Welke verhuizer willen wij (PPTX)

Voor Facility Managers: feitelijke, merkneutrale powerpointpresentatie waardoor eindbeslissers zien wat er nodig is voor efficiënt verhuizen

Waarom ondernemers kiezen voor een erkende project verhuizer

Verhuizen? Download nu de 16 zekerheden waarmee ondernemers beter af zijn.

Waarom organisaties kiezen voor een erkende project verhuizer

99% van de zakelijke klanten beveelt een verhuizer met het EPV-keurmerk aan

De facility manager als verhuiscoördinator

Slim voorbereid zijn op een verhuizing? Download de feiten voor de facility manager

Optimaal verhuizen voor ondernemers

Verhuizen met onderneming? Download de Do’s & Don’ts

3 Onderwerpen

Waaraan u niet wilt denken bij een verhuizing

7 Vragen

Die je tijdens een verhuizing (echt) niet wilt horen

Bedrijf verhuizen: 5 tips om extra kosten te maken

Vijf feiten waarop je je zo verkijkt

Succesvol en stressvrij verhuizen met uw organisatie

Succesvol en stressvrij verhuizen met uw organisatie. Een goed draaiboek is het halve werk