School verhuizen

Schoolvakanties! Voor Abbink UTS hét seizoen van schoolverhuizingen. Maar hoe kun je slim voorbereid zijn op een schoolverhuizing? Dit valt of staat met een duidelijk verhuisplan in de vorm van een draaiboek. Een succesvolle schoolverhuizing bestaat immers uit 80% voorbereiding en 20% uitvoering. Onze verhuisspecialisten helpen je hier graag bij.

Projectverhuizingen op onderwijsinstelling en/of campus

Binnen Abbink UTS is veel ervaring opgebouwd met het coördineren en uitvoeren van zowel reguliere- als projectverhuizingen op een campus en/of bij een onderwijsinstelling met een diversiteit aan aanvragers en afdelingen. Zo ook met het opslaan, beheren en op reguliere basis terugplaatsen van (examen)meubilair en/of overige inventaris.

Dagdelen en vakanties

Uitvoering van de verhuizing op gedeelten van de dag of tijdens vakanties waarop het onderwijs niet of zo min mogelijk wordt verstoord is zeker geen uitzondering maar regel. Tijdens de voorbereiding van de verhuizing, inventariseren wij welke werkzaamheden volledig -, deels- en niet verstorend zijn en wordt een verstaalslag gemaakt naar de verhuisvolgorde en verhuistijdstippen. We houden rekening met algemene openingstijden en roosters van gebouwen.

Projectleider verhuizing onderwijsinstelling

Abbink UTS zet voor de verhuizing een projectleider in die de onderwijsinstelling met raad en daad bij staat. Gezien zijn ruime know-how ervaring kunt u een waardevolle input van hem verwachten. Aan de hand van de bepaalde uitgangspunten en input vanuit het verhuisoverleg stelt onze projectleider een gedetailleerd verhuisdraaiboek en een communicatieplan op.

De doelstelling: leerlingen en medewerkers verlaten op vrijdag het oude pand en betreden op maandagochtend het nieuwe pand, welke volledig ingericht is.

Abbink UTS is de vaste verhuispartner van o.a.:

  • Erasmus Medisch Centrum
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Hogeschool Leiden
  • Hogeschool Rotterdam
  • International School The Hague
  • European School The Hague
  • TU Delft
  • Universiteit Leiden

Heeft u vragen?

Heeft u een (bijzondere) logistieke uitdaging? Wij denken graag mee!

Neem contact op