Groot Nieuws Nieuwsbrief


APC Groep in handen van de huidige directie

Foto uit 2017

De in 2017 ingezette overname van de APC Groep Holding B.V. door de huidige directie is per 1 april jl. afgerond. Met de overdracht van de laatste tranche van zijn aandelen heeft Andre van Herk definitief afscheid genomen na ruim 50 jaar actief te zijn geweest in de verhuisbranche. De huidige directie bestaande uit algemeen directeur Erwin Bouman, operationeel directeur Robert Olijslagers en commercieel directeur Cock van der Hulst bedankt Andre voor de rol die hij altijd vol passie heeft vervuld. Vol vertrouwen kijkt de huidige directie uit naar de toekomst voor onze bedrijven Abbink | UTS, Djinny Logistiek en Ucility.


André van Herk ziet positief terug op 50 jaar verhuis carrière

Door Anton Vis – Erkende Verhuizers

1 April jl. was een gedenkwaardige dag voor een markante ondernemer die vele jaren zijn stempel drukte op de Nederlandse verhuis industrie: oud OEV-voorzitter André van Herk verkocht die dag zijn laatste 50 procent aandelen in de APC GROEP en heeft daarmee de verhuisdozen definitief aan de wilgen gehangen. Het is genoeg. Nou ja… stilzitten is er nog steeds niet bij, want zijn memoires zijn in aantocht. Na een halve eeuw blikt André graag nog één keer terug.

Van metselaar naar bodedienst .. een paar jaar (en een groot rijbewijs) later, rijdend in een tweedehands wagen, naar drie avonden in de week op de fiets langs de huizen waar een bord te koop stond: ‘‘want dan wist je dat de bewoners gingen verhuizen’’.

Hoe het voor André allemaal begon? Dat kan je teruglezen in het hele artikel.
Klik hier om het volledige artikel door te lezen.

‘‘Terugkijkend heb ik in mijn werkzame leven een hele mooie tijd gehad, vind ik zelf’’.


Tijd voor een nieuwe huisstijl
UTS ABBINK IS NU ABBINK | UTS

Is het u al opgevallen dat onze huisstijl veranderd is van UTS Abbink naar ABBINK | UTS? Met deze huisstijl verandering brengen wij onze lokale identiteit meer naar voren. UTS is een zeer sterk verhuis merk en het dienstenpallet van Abbink gaat vandaag de dag veel verder dan alleen bedrijfsverhuizingen.

Bij een nieuwe huisstijl hoort vanzelfsprekend ook een nieuwe website!

Nieuwe bedrijfskleding

Al onze buitendienst- en loodsmedewerkers worden voorzien van nieuwe werkkleding in onze nieuwe Abbink | UTS stijl. Willem en Delano hadden de eer model te staan – en natuurlijk te werken – in de nieuwe bedrijfskleding op de Kop van Zuid. Zie hier het resultaat:


Trots op de uitbreiding van ons wagenpark!

Uitbreiding van ons wagenpark

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn hebben wij onlangs ons wagenpark uitgebreid en is hiermee ons gehele wagenpark EURO6 en voldoet aan de nieuwste emissie eisen en is dus schoner voor het milieu.

Ons elektrische wagenpark groeit van 6 naar 7 elektrische transport eenheden.
Wij wachten vol spanning af op onze nieuwe Renault elektrische middel bakwagen.

Zero emissie bedrijfswagens- en vrachtwagens

Wij kiezen bewust te investeren in kleine- en middelgrote zero emissie bedrijfswagens- en vrachtwagens. Grote ZE transportmiddelen zijn nog zeer beperkt beschikbaar en vergen forse investeringen, ook in laad infrastructuur. Daarnaast ervaren wij de afgelopen jaren een aanzienlijke afname in extern te verhuizen volumes. De kleine- en middelgrote ZE bedrijfswagens vallen in de categorie <7.500 kg en zijn daarmee ideaal voor het gebruik in binnenstedelijk gebied. Vaak is er geen ontheffing nodig voor dit type verhuiswagen.

Elektrische personenauto`s

Binnen ons accountteam is ook het personenwagenpark uitgebreid en hebben twee van onze medewerkers hun nieuwe elektrische personenauto, een Volkswagen ID.4, in ontvangst mogen nemen, zodat ook hun locatiebezoek elektrisch blijft en wordt uitgevoerd.

Deze uitbreiding maakt ons nog flexibeler in ons transport.


Zomer planning 2021

Over een aantal weken staat de zomervakantie voor de deur. Voor ons als Erkende Projectverhuizers hét seizoen van (school- en project)verhuizingen.

Onze planning is weer druk bezet met leuke en uitdagende projecten. Om onze diensten voor u in de zomervakantie te kunnen realiseren ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk uw zomerplanning.

Zomer werkzaamheden? Mail dan naar info@utsabbink.nl

Namens ABBINK | UTS een fijne zomervakantie gewenst en tot snel!