Bericht van de werkvloer: Robert, onze handyman, vertelt!

Handyman stembureau

Robert, knutselt graag aan auto`s, motoren, in en om huis en werkt bij Abbink UTS als Handyman. Een afwisselende functie, vertelt Robert, wat zijn werkdag gevarieerd maakt. We vroegen Robert één dag zijn werk bij Abbink UTS toe te lichten. Lees hieronder het hele stuk:

Foto`s door Robert: ‘’De foto`s zijn gemaakt in aanloop naar de verkiezingen. Mijn collega`s aan het werk om de stembureaus te voorzien van alle materialen die benodigd zijn’’.

Hoe ben je bij Abbink terechtgekomen?

‘’Ik ben bij Abbink terecht gekomen via een oud-collega, als ZZP`er was ik op zoek naar opdrachtgevers. Zodoende ben ik uiteindelijk bij Abbink uitgekomen’’.

Wat voor werk doe je precies? En hoe ziet jouw werkdag of week eruit?

‘’Ik werk als Handyman, waardoor mijn werkdag zeer gevarieerd is door de diversiteit aan werkzaamheden. Hier valt te denken aan Handymanklussen maar ook een verhuizing uitrijden, het ophalen van verhuismaterialen of in dit geval, in drukke verkiezingstijden, het in goede banen leiden van een locatie waar de stembureaumaterialen voor de Gemeente Rotterdam worden gesorteerd en uitgereden. Daarbij realiseren wij ook de toegankelijkheid voor mindervaliden bij de stembureau’s voor de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart jl. Op de foto`s ook te zien: een oprit, die wij Handymannen gemaakt hebben t.b.v. de mindervalidetoegankelijkheid’’.  

Wat maakt jouw werk als handyman zo leuk?

‘’Wat mijn werk zo leuk maakt is de afwisseling en mijn werk zo af te leveren dat er een tevreden klant achter blijft’’.

Wat zien we op de foto`s die je gemaakt hebt?

‘’Mijn toppers die bezig zijn met de verkiezingswerkzaamheden van 17 maart jl.’’

Wat zijn je hobby’s is je uitlaatklep buiten werk?

‘’Mijn hobby`s zijn het knutselen aan auto`s, motoren of in en om huis maar ook uitgaan met vrienden, een dagje motorrijden, varen of naar het strand’’.

Bedankt voor je tijd, Robert!