Vastgoedservices

UTS Abbink heeft een eigen Vastgoedservice(24-uurs service) welke intensief samenwerkt met de overige UTS vestigingen in Nederland. Vanuit de UTS vestigingen opereren deze medewerkers ieder in hun eigen regio en verzorgen voor de opdrachtgevers allerhande werkzaamheden ter afronding van een verhuizing maar voorzien ook in preventief onderhoud.

UTS Vastgoedservices verzorgt:

  • Kleine bouwkundige werkzaamheden
  • Werkzaamheden aan toiletten, pantry’s en keukens
  • Elektrotechnische werkzaamheden
  • Werkzaamheden aan het omliggende terrein
  • Controle van technische en leegstaande ruimtes

Huismeester

De huismeester van UTS Vastgoedservices kan vast worden ingezet voor klussen of kleine onderhoudswerkzaamheden in en om uw gebouw. Deze klussen dragen bij aan de verzorgde uitstraling van uw kantoorpand. Denk hierbij aan het versjouwen van vuilafvoer, het bijvullen van print- en kopieermachines, maar ook het gereedmaken van zalen voor vergaderingen, cursussen of recepties en het aansluiten van audiovisuele apparatuur. Onze huismeester wordt in abonnementsvorm ingezet.

Handyman

De handyman van UTS Vastgoedservices is op afroep beschikbaar voor storingen en reparaties. Onze handymans beschikken over een eigen bus met gereedschap en materialen, waarmee kleine reparaties direct kunnen worden uitgevoerd. Als er sprake is van grotere reparatie waarvoor een expert dient te worden ingeschakeld, dan maakt de handyman een inventarisatie en voert hij eventueel alvast een noodgreep uit. Deze dienst wordt aangeboden tegen een afroeptarief.

Een handyman kan ook bijvoorbeeld één of twee keer per maand langskomen om uw hele gebouw na te lopen en waar nodig te optimaliseren. Onze handyman wordt dan in abonnementsvorm ingezet.

Servicedesk

De servicedesk van UTS Vastgoedservices is een centrale afdeling waarnaar u kunt bellen als er iets aan de hand is in en om uw gebouw. Onze servicedesk zorgt ervoor dat de juiste persoon aan de slag gaat met uw melding. UTS Vastgoedservices heeft langdurige samenwerkingsverbanden en ervaring met verschillende leveranciers. Onze vestigingen en handymans zitten verspreid over heel het land. Wij garanderen dat er altijd snel iemand ter plaatse is om u vakkundig te helpen.
Eén loket – één factuur – geen zorgen.