Hub Logistiek

UTS Abbink biedt aan de rand van de steden Den Haag (Forepark) en Rotterdam (Spaanse Polder) een op- en overslagcentrum, waar de facilitaire goederen/producten worden opgeslagen (in bulk aangeleverd). Op bestelling (pull) of via ‘voorraadbeheer’ (push), gebundeld getransporteerd over de last mile voor kantoren en facilitaire organisaties, naar de expeditieruimte afnemer.

Een efficiënt op- en overslagcentrum, gelegen in de rand van de stad (Forepark). Voor uw langdurige en/of tijdelijke opslag van diverse goederen en/of artikelen. De HUB is hiervoor uitermate geschikt daar er de mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van verschillende opslag modaliteiten zoals:

De HUB kan ideaal gebruikt worden voor de Last Mile logistiek. De UTS Abbink handling teams zorgen dagelijks voor het vakkundig laden van diverse stromen van goederen en artikelen die in bulk aangeleverd kunnen worden. De handlings teams worden ook ingezet voor het beheer van de opgeslagen goederen/producten/materialen e.d. Het beheer bestaat uit repareren, schoonmaak, regulier / preventief onderhoud handelsvoorraad van gespecialiseerde webshops, etc.