ICT Verhuizingen

ICT is het hart van uw organisatie

Verhuizen van ICT-apparatuur zet spanning op uw organisatie, medewerkers en ondersteunende diensten. Een hectische tijd waar samenwerken het sleutelwoord is voor een succesvolle ICT verplaatsing.

UTS Abbink is gespecialiseerd in het verplaatsen van complexe ICT-omgevingen. Als integraal onderdeel in het verhuisproces zijn wij een onmisbare schakel voor het zorg vuldig voorbereiden en verhuizen van het zenuwstelsel van uw organisatie.

Wij bieden diensten zoals het aan- en afkoppelen van systemen, patchen van data en telefonie op de werkplek en in de patchkast, inventarisatie ICT-apparatuur en aanleggen infrastructuur. Met ons UTS Cablemanagement brengen wij structuur aan in uw bekabeling.

Voor het verhuizen van servers gebruiken wij speciale verpakkingen om schokken, trillingen en temperatuurval te voorkomen.


Voorkom Downtijd

Wij hebben de juiste instelling om overnight en in het weekend ervoor te zorgen dat de downtijd van uw organisatie minimaal is.


Kabelmanagement

Met ons UTS cablemanagement brengen wij structuur aan in uw bekabeling. Voor het verhuizen van servers gebruiken wij speciale verpakkingen om schokken, trillingen en temperatuurval te voorkomen.

Onze ICT-specialisten kunnen ook de complete projectbegeleiding verzorgen van de ICT verhuizing. Wij hebben ruime ervaring met projectmatig verhuizen van ICT-apparatuur. Onze referentielijst is het bewijs voor onze goede werkwijze.