Industriële Verhuizingen

Veranderingen in het productieproces hebben direct impact op uw leveringsbetrouwbaarheid en omzet. Daarom wilt u geen enkel risico lopen wanneer uw productie faciliteit gaat verhuizen. U verwacht een gegarandeerde opleverdatum van uw de verhuizing. UTS Abbink is uw professionele partner met oog voor alle details voor, tijdens en na de verhuizing. Een partner die weet wat, wanneer en hoe verhuisd moet worden. U wilt geen verrassingen. Wij weten dat.

UTS Abbink heeft een jarenlange ervaring in industriële verhuizingen welke voor opdrachtgevers worden uitgevoerd in verschillende branches in het binnen-en buitenland. Deze projecten verzorgen wij inclusief het regelen van de benodigde ontheffingen, vergunningen en engineering voor een veilige en correcte uitvoering. Onze medewerkers hebben de juiste opleiding, knowhow, ervaring en equipment om iedere industrie verhuizing uit te voeren. Met succes. Waar ter wereld dan ook.

In -en externe verhuizingen

In-en externe verhuizingen, machine verplaatsingen, integrale industriële verplaatsingen van complexe productiefaciliteiten als zowel enkelvoudige verplaatsingen worden uitgevoerd middels vakbekwame mensen met het benodigde materieel. Hierbij hebben wij een ruime ervaring in het (ver)plaatsen van bijvoorbeeld CNC gestuurde machines, luchtbehandelingskasten, koelmachines et cetera.

Het betreft in alle gevallen maatwerk en in nagenoeg alle gevallen vindt vooraf een situatieopname plaats om op moment van aanvangen verrassingen, vertragingen en dus kosten uit te sluiten.

Laboratoria verhuizingen

Een verhuizing van laboratorium vraagt om een speciale aanpak. De combinatie van enerzijds grotere, zwaardere instrumenten en testopstellingen en anderzijds zeer gevoelige en kostbare apparatuur, kwetsbaar glaswerk en kleine instrumenten. Het verplaatsen van laboratoria vergt speciale kennis en equipment welke UTS Abbink in huis heeft.

Gevaarlijke stoffen

In laboratoria worden vaak gevaarlijke stoffen gebruikt. Gevaarlijke stoffen mogen enkel en alleen verhuisd worden door onze ADR-gecertificeerde chauffeurs. Daarnaast beschikt UTS Abbink over specifieke equipment om gevaarlijke stoffen veilig te vervoeren.

Het betreft in alle gevallen maatwerk en daarom vindt vooraf een situatieopname plaats om op moment van aanvangen verrassingen, vertragingen en dus kosten uit te sluiten.