Nieuws

Als logistiek innovatief bedrijf zijn wij continu in beweging. Hier lees je het laatste (vakinhoudelijk) nieuws, ontwikkelingen en verhalen over UTS Abbink, de logistieke branche en meer. Check UTS Abbink’s Facebook en LinkedIn!

EPV (ERKENDE PROJECTVERHUIZER) AWARD VOOR UTS ABBINK BV

Tijdens het jaarlijkse vakcongres van Erkende verhuizers op 27 mei 2019 in Eindhoven, is voor de 6e keer de EPV Award uitgereikt. Voor het tweede achtereenvolgende jaar ging de prijs naar UTS Abbink BV.
Directeuren Erwin Bouman en Cock van der Hulst ontvingen de prijs uit handen van Tamara van Vastenhoven, Categoriemanager Verhuisdiensten Rijksoverheid. Erwin Bouman: “We zijn trots. De prijs betekent een kroon op ons werk. Het geeft aan dat we bij onze klanten het afgelopen jaar opnieuw het hoogst scoorden op de toetsingsgronden zoals kwaliteit, vakmanschap, klantgerichtheid en flexibiliteit. Wij mochten de prijs in ontvangst nemen maar hij is eigenlijk bedoeld voor onze verhuismedewerkers. Zij zijn het die voor UTS Abbink de kwaliteit van ons bedrijf laten zien.”

UTS wint award voor Erkende Projectver
De prijs werd in Eindhoven uitgereikt door Rijkscategoriemanager verhuisdiensten Tamara van Vastenhoven (RWS). Op de foto van L naar R: Erwin Bouman, Cock v.d. Hulst, Tamara van Vastenhoven.

Cock van der Hulst: ”We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen. Daarom ben ik blij met de hogere score ten opzichte van vorig jaar. Wij zijn meer dan verdubbeld in het aantal beoordelingen (van 51 naar 104) en gestegen van 8,5 naar 8,8 als gemiddeld klanttevredenheid cijfer. Daar doen we het voor.”

Verhuizers worden door hun klanten op 15 aspecten beoordeeld. Na afloop van elke verhuizing wordt de klantwaardering onafhankelijk gemeten. Vervolgens wordt deze openbaar gemaakt via de aan het aan het keurmerk verbonden websites. De onderscheiding wordt vervolgens uitgereikt aan de Erkende Project Verhuizer die het best scoort na weging van individuele klantwaardering en het aantal reviews.

De Organisatie voor Erkende Verhuizers is de brancheorganisatie voor de Nederlandse verhuisbranche. De organisatie bewaakt en ontwikkelt de kwaliteit van de aangesloten verhuisbedrijven (Erkende Verhuizers) door:
– haar keurmerken, die regelmatig onafhankelijk in de bedrijven worden getoetst en gehandhaafd.
– online klantbeoordelingen, die onafhankelijk worden uitgevoerd.
– Algemene voorwaarden, die met de Consumentenbond zijn afgesproken.
– onafhankelijke geschillenbehandeling, door de Geschillencommissie Verhuizen.
– vakopleidingen, via opleider Verhuiscollege.

Verhuizers die zijn aangesloten bij de (branche) Organisatie voor Erkende Verhuizers. worden via toetsing en toezicht op hun kwaliteiten beoordeeld. De geautoriseerde certificerende Instelling www.bsigroup.nl toetst of een EPV-gecertificeerd verhuisbedrijf voldoet aan de eisen.

Meer nieuws