Opslag & Beheer

Hoe groot, waardevol of gevoelig ze ook zijn: ook voor de opslag van uw goederen kunt u bij UTS Abbink terecht. Bij onze multifunctionele opslag hebt u de beschikking over uw eigen ruimte en 24/7 zicht op uw complete voorraad. Tenslotte maken we van alles wat er binnenkomt een foto en beschrijven we diverse zaken zoals afmetingen, type, merk en waar het in de opslag staat. Hierna krijgt u een login en kunt u dus altijd in de database terecht om te checken wat er ook alweer precies staat.

Veel bedrijven vertrouwen ons ook hun kunst toe waar op dat moment geen plek voor is. En voor een universiteit bewaren we uitzonderlijk grote onderdelen waar ze zelf geen ruimte voor hebben. Ook fungeren we als ‘bandenhotel’. In opdracht van Mercedes-Benz, Subaru, Volvo en Ford slaan we velgen en (winter)banden op.

Desgewenst geven we ook advies over uw opgeslagen goederen. We kunnen aangeven wat er gerepareerd dient te worden of voorkomen dat u iets bestelt dat al in de opslag staat. Zo adviseerden we eens een klant om in plaats van nieuwe stoelen te kopen, de opgeslagen stoelen opnieuw te laten bekleden door de mensen van de sociale werkplaats. Dat is niet alleen goedkoper, maar ook aardiger voor onze medemens en het milieu!

“In onze opslag hebt u 24/7 letterlijk zicht op uw complete voorraad.”



Bekijk ook de pagina's: