De innovatieve projectverhuizer

Abbink UTS is dé innovatieve en erkende bedrijfsverhuizer voor de regio Zuid-Holland. En zelfs méér dan dat. Want ook organisaties met logistieke vraagstukken vinden bij Abbink UTS de oplossing.

Denk aan de opslag van bijzondere of waardevolle goederen. Of een evenement waar binnen één dag alles op zijn plek moet staan en later ook weer teruggebracht moet worden. En die spoedsituatie waar u niet op was voorbereid (waterschade, opslag na brand, inboedelbewaring, etc.), maar wel direct op geanticipeerd moet worden…

Kortom: voor elke logistieke uitdaging heeft Abbink UTS de juiste mensen, expertise, flexibiliteit, ervaring en capaciteit. En het mooie is; terwijl wij aan de oplossing werken, kunnen uw medewerkers ongehinderd door.

Aangenaam, wij zijn Abbink UTS, erkende project verhuizers

Maak kennis met ons team van (verhuis)specialisten en verhuizers. Zakelijke verhuizers en specialisten, (logistieke) 'spinnen in het web', planners en loodsbeheerder(s) van pallet-, container- en bulkopslag. Gezamenlijk zijn wij het allemaal! Het ontzorgen van uw organisatie staat bij ons team centraal!

Kennismaken met onze verhuisspecialisten? De koffie staat klaar.

Anneke Koenen-Jansen

Medewerkster projectbureau 070 336 73 33

Cock van der Hulst

Commercieel directeur 070 336 73 10

Richard Dijkstra

Project- en accountmanager 070 336 73 13

Marcel Bakker

Medewerker projectbureau 070 336 73 32

Ricardo Groen

Project- en accountmanager 070 336 73 14

Michelle de Snaijer – Hoekstein

Medewerkster projectbureau 070 336 73 34

Robbin de Bruyn

Project- en accountmanager 070 336 73 12

Robert Olijslagers

Operationeel directeur 070 336 73 30

Stephanie Schenk-Pronk

Sales support medewerkster 070 336 73 11

Geschiedenis

Begin 1900 (rond 1910) voerde de heer J. Smit de eerste verhuizingen uit in de regio Den Haag. Hier werden de eerste stappen gezet om een gerenommeerd verhuisbedrijf op te richten zoals Abbink UTS nu is. Verhuisbedrijf Abbink groeide in de jaren tachtig uit tot één van de grootste verhuisbedrijven van West-Nederland. Abbink UTS kent een dynamische geschiedenis en dat is precies hoe je ons bedrijf zou kunnen omschrijven; dynamisch en in staat om alles uit te voeren wat nodig is in de verhuisbranche en meer! Niet alleen in West-Nederland, maar door het hele land.


Lees meer over onze geschiedenis >

Visie

Abbink UTS levert innovatieve logistieke, facilitaire, verhuis en aanverwante diensten, waarbij het ontzorgen van de klant centraal staat. Onze visie is dat ons bedrijf wordt gezien als een betrouwbare, pro-actieve partner die hoge kwaliteit levert met als fundament de flexibiliteit en trots van de medewerkers, onze IT-systemen en professionaliteit.

MVO

Graag laten we de planeet gezond achter voor de komende generaties. Daarom verhuist Abbink UTS - sinds 2007 - CO² neutraal. Zo dragen we ons steentje bij wat betreft het terugdringen van broeikasgassen. De restuitstoot die tijdens een project niet voorkomen kan worden, compenseren we door te investeren in emissierechten ter ondersteuning van klimaatprojecten.
Lees er meer over in ons UTS Duurzaamheidsjaarverslag 2021.


Samen met onze opdrachtgevers en ketenpartners werken we toe naar een circulaire en inclusieve economie. In de praktijk betekent dit het hergebruiken van materialen en het reduceren van CO²-uitstoot tot neutraal. Waar mogelijk zetten we werknemers met een arbeidsbeperking in.

Certificeringen

Winnaar EPV Award drie jaar op rij