Trots op het keurmerk Sociale Onderneming

Tuurlijk, als bedrijf richten we ons op geld verdienen. Maar niet alleen dat. Want hoe blijft het een beetje leuk op deze aardbol? Als we zo nu en dan wat voor een ander doen. Met dat idee zetten de bedrijven van APC Groep Holding (UTS Abbink, Djinny Logistiek en Ucility) regelmatig hun beste beentje voor hun medemens voor.

Mensen, die volgens anderen misschien geen toevoegde waarde hebben vanwege een beperking, willen wij graag wél een kans bieden. We kijken niet naar leeftijd, afkomst of handicap, maar naar kwaliteiten. Ook steunen we, via onze foundation, een weeshuis in Bali en een school in Tanzania. En af en toe ‘belasten’ we onze klanten ook met het goed doen. Dan vragen we om spullen die ze niet meer gebruiken een tweede leven bij die kinderen te geven. We zijn dankbaar dat onze klantenkring hier overvloedig gehoor aan geeft.

We zijn trots dat ons ‘extra stapje’ gezien is en we daardoor nu het keurmerk ‘Sociale Onderneming’ mogen dragen. Hopelijk spoort het anderen ook aan iets goeds te doen en heeft elk bedrijf in Nederland over een paar jaar zo’n certificaat aan de muur hangen. Dat zou pas echt goed zijn!

Sterk verhaal