Abbink UTS stroopt de mouwen op voor verhuizing gezinshuis BESt.

Gezinshuis BESt. - Abbink UTS stroopt de mouwen op

In Berkel en Rodenrijs werd het gezinshuis ‘BESt’ te klein voor de opvang van jongeren. Nick en Denise vangen daar kinderen – van 6 jaar en ouder op – die uit huis zijn geplaatst en geven hen een thuis waar ze in gezinsverband kunnen opgroeien. Dit doen zij met veel inzet en succes! In een gesprek met directeur André van Herk werd duidelijk wat er allemaal komt kijken om een huis te runnen met opgroeiende kinderen.

Nieuw onderkomen

Het huis in Berkel was te klein geworden en er is gezocht naar een nieuw onderkomen nabij het centrum van dorp of stad waardoor de kinderen veilig op pad kunnen. In de Dorpsstraat van Zoetermeer is die plek gevonden en zijn ze verhuisd naar een voormalige kantoorvilla (deze kantoorvilla is ook het voormalige Gemeentehuis van Zoetermeer).  Zo’n grote stap hebben ze niet alleen kunnen doen. Van diverse kanten is daarom hulp geboden.
De verhuizing is verzorgd door Abbink UTS.

André van Herk: ‘‘Met veel plezier sponsoren wij dit initiatief. De inzet van Nick en Denise is groot en ze verdienen alle steun voor dit prachtige initiatief. ”Samen sta je sterk!”

Geneentehuis zoetermeer

Foto: Gemeentehuis Zoetermeer anno 1975