Werken bij Abbink

Werken bij Abbink UTS betekent je talenten inzetten bij de Erkende Projectverhuizer van 2023! We werken met leuke collega’s in een hecht team aan logistieke-, facilitaire-, en verhuis uitdagingen, waarbij ten alle tijden de klant centraal staat.

Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame, nieuwe collega’s die het verschil willen maken. Ben je op zoek naar een nieuwe baan bij een groeiend logistiek bedrijf en ben je in het bezit van een vakdiploma Verhuizen, VCA, EHBO en C-rijbewijs? Vul dan hier ons inschrijfformulier in.


Wij zoeken per direct

Administratief Medewerker Logistiek bij Ahead Group

Vacature Administratief Medewerker Logistiek (allround) bij Ahead Group

Ben jij een ambitieuze allround administratief medewerker met minimaal 5 jaar werkervaring? Wij zijn op zoek naar jou!

Allround chauffeur bij Abbink UTS

Allround Chauffeur

Ben jij in bezit van een Chauffeursrijbewijs (C)? Wil je in dagdiensten werken, bijna alle weekenden lekker vrij zijn en een belangrijke rol spelen bij diverse mooie (verhuis)projecten? Dan maken wij bij Abbink UTS – onderdeel van de Ahead Group – graag kennis met je! De baan in ’t kort

Projectverhuizer Abbink UTS bij Beeld & Geluid

Allround Projectverhuizer

Ben je graag fysiek bezig, wil je in dagdiensten werken, bijna alle weekenden lekker vrij zijn en met je collega’s diverse mooie (verhuis)projecten tot een goed einde brengen? Dan maken wij bij de Ahead Group graag kennis met je!

Vacature Abbink UTS - Medewerker ICT (Projectverhuizingen)

Medewerker ICT (Projectverhuizing)

Kent de hardware van een computer geen geheimen voor jou, wordt jij gelukkig van het verlenen van vlekkeloze ICT(verhuis) service mét goed verzorgde cablemanagement. Dan maken wij bij Abbink UTS graag kennis met je!