Werken bij Abbink

Werken bij Abbink UTS betekent je talenten inzetten bij de Erkende Projectverhuizer van 2018, 2019 en 2020! We werken met leuke collega’s in een hecht team aan logistieke-, facilitaire-, en verhuis uitdagingen, waarbij ten alle tijden de klant centraal staat.

Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame, nieuwe collega’s die het verschil willen maken. Ben je op zoek naar een nieuwe baan bij een groeiend logistiek bedrijf en ben je in het bezit van een vakdiploma Verhuizen, VCA, EHBO en C-rijbewijs? Vul dan hier ons inschrijfformulier in.


Wij zoeken per direct

APC Groep Holding, moeder van Abbink | UTS, Djinny Logistiek en Ucility heet voortaan Ahead Group.

Administratief Operationeel Medewerker (All round)

Ben jij graag van A tot Z bezig met logistieke (verhuis)projecten, krijg je energie van het verzorgen van een goedlopend, accuraat en efficiënt administratief proces en ben je graag allround actief? Dan maken wij bij de Ahead Group graag kennis met je!

Vacature Abbink UTS - Medewerker ICT (Projectverhuizingen)

Medewerker ICT (Projectverhuizing)

Kent de hardware van een computer geen geheimen voor jou, wordt jij gelukkig van het verlenen van vlekkeloze ICT(verhuis) service mét goed verzorgde cablemanagement. Dan maken wij bij Abbink UTS graag kennis met je!