Gezondere en productievere werkplek met WISH

Feit: mensen werken lekkerder, gezonder én productiever op een werkplek met een verzorgde uitstraling. Zeker bij flexplekken telt het, dat stoel en bureau uitnodigend schoon zijn. Het WISH Team van UTS, welke VCA en NEN3141 gecertificeerd is, pakt werkplekken daarom grondig aan. Hierbij let het team op de aspecten hygiëne, cable management en veiligheid.

Werkplek, ICT, Safety en Health
De totaalaanpak voor een kantoor waar je graag wilt werken.
Download de onderstaande infographics en u leest waarom steeds meer bedrijven kiezen voor WISH.De negatieve gevolgen van werkplekvervuiling worden doorgaans onderschat als het gaat om arbeidsbeleving, de productiviteit en het ziekteverzuim.


Klik hier en lees hoe belangrijk de factor FRIS is

De omgang met verzekeraars, (ARBO-)controleurs en certificerende instanties (o.a. ISO) wordt aanmerkelijk makkelijker als WISH Team een werkplek onder handen heeft genomen.


Deze infograhic geeft de feiten.

Team WISH… Van wens naar werkelijkheid

UTS Abbink levert graag een bijdrage aan de maatschappij en draagt sinds 2016 het keurmerk Sociale Onderneming en neemt die verantwoordelijkheid heel serieus. Het UTS WISH Team, onderdeel van UTS Abbink Innovatieve verhuislogistiek, zet zich daarom ook belangeloos in bij het transport van de tentoonstelling van Make a Wish Nederland en ondersteunt de organisatie hiermee ook financieel. Wat is er mooier dan het ondersteunen van het geweldige initiatief om kinderen in moeilijke perioden van hun leven te helpen wensen te vervullen. UTS Abbink ondersteunt dat graag!


In- en extern

Onze verantwoording richting de ‘mens’ uit zich op verschillende manieren in en buiten onze organisatie. Allereerst zorgen wij goed voor onze eigen medewerkers. Ten tweede zetten wij ons actief in voor het bieden van kansen aan jongeren en aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en als laatste zijn we actief met het steunen van goede doelen – met name voor kinderen – in de naaste omgeving en over de grenzen. Dit uit zich door middel van het leveren van middelen en/of ondersteuning in projecten op het gebied van voedsel, onderwijs, gezondheid, zelfstandigheid, logistiek en huisvesting.


Kracht om beter te worden

Iedereen wil dat kinderen gelukkig en gezond zijn. Kinderen hebben dromen en wensen. Het is fijn om zieke kinderen te helpen om die dromen en wensen te vervullen. Het zorgt voor kracht om verder te kunnen met de wil beter te worden. Wij geloven daarom in de prachtige slogan van Make a Wish Nederland: ‘’Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt’’.


UTS WISH team?

Het UTS WISH Team zorgt voor de beste werplekbeleving door deze grondig aan te pakken op de aspecten hygiëne, cable management en veiligheid. WISH staat voor: Werkplek, ICT, Safety en Health. Het onderwerp is wel een beetje ongemakkelijk, immers de hygiëne van veel kantoorwerkplekken laat ernstig te wensen over en is bovendien door slordigheden vaak onveilig.

Bent u geïnteresseerd wat dit voor uw organisatie betekenen, lees dan onze twee white papers ‘’Frisse werkplek belangrijker dan ooit!’’ en ‘’Voor een werkplek die respect verdient en uitstraalt’’. Hierin leggen we graag uit hoe onze dienstverlening bijdraagt de beste werkplekbeleving. h


Financiële ondersteuning Make a Wish

Het is de moeite waard om eens te kijken naar de voordelen van een opgeruimde werkomgeving. Wenst u werkelijk schone, veilige en opgeruimde werkplekken?  Heeft u interesse in een demo van het UTS WISH team waarbij een werkplek grondig aangepakt wordt en gekeken wordt naar veiligheid en de hygiëne van bureaublad, toetsenbord, muis, scherm en –niet te vergeten- de bureaustoel? Wij komen graag bij u langs en spreken dan een symbolisch demo bedrag af die volledig naar Make a Wish Nederland gaat. Klik hier of bel 070 33 67 311.  Maak van uw wens werkelijkheid!


Bent u onder de indruk van de demo en geeft u UTS WISH opdracht, dan doneren wij 2% van de omzet aan Make a Wish Nederland.