Zakelijke verhuizingen

UTS Abbink verzorgt alle zakelijke verhuizingen in de breedste zin van het woord. Kantoren, magazijnen, archieven, laboratoria, fabrieken, ziekenhuizen, scholen; we durven gerust te zeggen dat voor UTS Abbink geen klus te groot of te ingewikkeld is. We hebben de juiste mensen, specialistische kennis, jarenlange ervaring en genoeg flexibiliteit en capaciteit om grote en/of complexe klussen te klaren. Zo maken we altijd alles waar wat we beloven!

Ons uitgangspunt? Als er verhuisd wordt, mogen uw medewerkers en ICT daar geen last van hebben. Dat betekent dus: op vrijdag je computer afsluiten en op maandag ongestoord verder kunnen werken. Het enige verschil is het nieuwe pand. We bereiden elke klus nauwgezet voor. Zo wordt aan écht alles gedacht. De stelregel dat verhuizen 70% denkwerk en 30% logistiek is, gaat volgens ons dan ook helemaal op.

Regelmatig horen we dat ons plan van aanpak doorslaggevend was om voor UTS Abbink te kiezen. En daaruit spreekt ons vakmanschap. Want exact kunnen inschatten wat er moet gebeuren, hoe lang het precies duurt en wie en wat je daarvoor nodig hebt, danken we aan onze mensen die ruime ervaring met complexe logistieke projecten hebben. Zij weten tijdens een intake al waar de bottleneck zit. En anticiperen daarop door passende oplossingen te verzinnen. “Als jullie het doen, weet ik zeker dat het goed komt,” horen we dan ook regelmatig. Naast onze ISO certificeringen heeft UTS Abbink heeft twee keurmerken: Erkende Project Verhuizers en Sociale Onderneming.

“Medewerkers sluiten op vrijdag hun computer af en kunnen op maandag ongestoord verder werken. Het enige verschil is dat ze in een nieuw gebouw zitten.”Bekijk ook de pagina's: